За контакти 0888719535

Часовници Continental

 В продължение на повече от 80 години марката е водеща континентална за часовникови продукти, произведени в съответствие с швейцарските часовникари. Марката CONTINENTAL е флагманът на семейството ни от продукти. В тази колекция ще намерите дамски и мъжки часовници на изключително качество, произведени в Швейцария и задвижвани от швейцарски движения . Фирмата се чувства ангажирана с дълга традиция на марката, и поради което се концентрира върху неподвластен на времето дизайн. 

Успешно са създали ценово ориентирано съответствие с нашите EVERSWISS марка. Тази колекция се състои от широко разнообразна селекция на дамски и мъжки часовници на класически и модерен дизайн. С отлична стойност, тази линия е "швейцарски" и по този начин е с атрактивни качество. 
CRUISER марка е най-новото попълнение към семейство. Тази модерна колекция включва главно спортен часовници за модата. CRUISER моделите притежават множество полезни функции и осигуряват часовник за всеки спортни повод. 
Private Label е частна марка произведена от CONTINENTAL. Особено в близкото минало има произведени часовници за добре известна верига на универсален магазин и други, собственици на марката в Великобритания , Германия , Близкия Изток и Швейцария . Всички тези часовници носят "швейцарски" етикет. Внимание и усилия са съсредоточени върху защитата на швейцарските стандарти за качество . EVACO SA е поглед назад върху дългата традиция на производство на джобни часовници . Гамата се състои от различни джобни часовници от различни материали, които се обработват по различни начини. CONTINENTAL също така да използват механичните движения в допълнение към популярните кварц движения. CONTINENTAL са марка, която се дори за върха и лидерството сред производителите на часовници. 

160.00 лв 711.00 лв
Вход | Регистрация

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.