За контакти 0888719535

Часовници Esprit

 Часовниците и бижута винаги са били най-важните аксесоари. В създаването на своя поглед - те могат да направят, промяна и неподправен вид на тоалета.  Esprit придават ункалност и неподправеност на своите продукти.

Часовниците Esprit предлагат голямо разнообразие от дизайни, вариращи от класически до съвременен и модерен, и всички на по-достъпни цени, които дават възможност на мъжете, така и жените да се насладят на Esprit, изискан дизайн.  Съгласуваните и комплекти са единични бройки; предизвиквайки въображението и посчертавайки вашата индивидуалност.
Часовниците от мъжката колекция на Esprit са  изработени от неръждаема стомана. Всички продукти направени от стомана, са в съответствие с европейския регламент относно никела.  Това по същество означава, че в случая трябва да има много малко съдържание на никел в рамките на продукта, не би трябвало да предизвика алергична реакция. 
Автентичността на Esprit часовници или бижута се гарантира от сертификат, който идва с всеки продукт.
Изключителни единични бройки предлага Esprit, които подчертават вашата индивидуланост и стил. Силният сегмент предполага многообразие от модели, които може да избирате. Вълнуващите материали са съчетани с различни стилве предлагайки ви много модели, форми и цветове, от които да избирате. Моделите на Esprit са вдъхновени от вас, от уникалността на всеки човек, от различните стилове и вкусове. Esprit предлага: супер елегантен дамски часовник тип аналог минерално стъкло устойчиво на надраскване корпус от позлатена благородна стомана камъни SWAROWSKI на циферблата лого ESPRIT на корпуса; модни часовници в ретро стил с прецизен кварцов механизъм с логото на марката на каишката. Часовниците с марка Esprit са едни от най-предпочитаните аксесоари за китката от доста дълго време. Изборът на Esprit показва добър вкус и елегантен стил.

99.00 лв 317.95 лв
Вход | Регистрация

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.