За контакти 0888719535

Часовници Ice Watch

Ice Watch – това е впечатляваща история на успеха. При това на бързия успех. Часовниците, завоювали света на модата, днес се продават в над 80 страни по целия свят. Ice Watch са не само качествени и високо функционални часовници, но също така и моден и стилен аксесоар към облеклото.

Сега е трудно да се повярва, но началото на бранда Ice Watch е поставено едва през 2007 г., когато в Белгия, в Бастон, където и сега се намира централният офис на компанията, е пусната първата серия ръчни часовници. За тези няколко години оттогава ръчните часовници с марката  Ice Watch стават едни от водещите в своя сегмент. Часовниците с тази марка се продават на всички континенти. Посетителите на сайта на Ice Watch са над 150 000 на месец. А само във Фейсбук има регистрирани повече от 100 000 почитатели на марката.
Най-популярите колекции ръчни часовници на Ice Watch са: Classic Clear,  Classic Solid, Classic Fluo, Classic Pastel, Ice-Jelly, Sili Forever, Ice-Summer, Ice-Chocolate, Ice-White, Chrono, Ice- Chrono, Stone PC, Stone Sili, Stone Tycoon, Stone Multifunction, Ice-Love.
Всеки може да подбере от колекциите на Ice Watch най-подходящия часовник за себе си – представени са различни размери на циферблатите, богата палитра от цветове за всеки вкус – от светещо ярки, през топло шоколадови до нежни и спокойни пастелни цветове. А колекциите Ice-Love с вградено 3D сърце на циферблата и Stone Sili с камъни Сваровски са много елегантни и женствени часовници и представляват изкушение за почти всяка представителка на нежния пол. 
Девизът на бренда е “Промени се! Ти можеш.” И наистина с ръчните часовници Ice Watch Вие може да се промените по няколко причини – достъпна цена; богата палитра от разцветки, които съответстват на всеки момент от Вашия живот и Вашето настроение; и не на последно място – часовниците с марката 
Ice Watch са подходящи за всякакъв случай – за работа, за спорт, че даже и за празнични поводи.
 

125.00 лв 449.10 лв
Вход | Регистрация

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.