За контакти 0888719535

Часовници Q & Q

 Q&Q ( Quality and Quantity) – качество и количество, това означава наименованието на тази марка ръчни часовници и това е девизът на компанията производител. Качеството на японските часовникови механизми “Miyota” (eдин от трите световни лидера в производството на часовникови механизми, наред със Seiko и швейцарските  ETA) и количеството на извънредно богатия асортимент от мъжки, дамски, детски модели ръчни часовници, будилници и стенни часовници. Марката Q&Q е създадена през 1964 г. от японската корпорация Japan CBM Corporation. От април 2009 г. собственик на марката е Citizen Watch Co.

Часовниците с марката Q&Q са с кварцов механизъм, който не изисква никакво допълнително обгрижване, а дългият им живот се обезпечава от никелова батерийка, която на не много кратък срок трябва да бъде подменяна. Всички ръчни часовници Q&Q са водоустойчиви в различна степен – от 30 до 200 м.
Q&Q стана една от най-популярните марки в света, като корпорацията постоянно увеличава производството си. Разковничето на успеха им се крие в съчетанието на едно наистина високо качество, интересен дизайн и ниска цена. Благодарение на политиката на компанията на отказ от реклама, което намалява значително разходите, и грамотната организация на производствения процес, им се отдава значително да снижат цените на ръчните часовници с марката Q&Q. В резултат – ръчните часовници от тази марка получават широко разпространение и постоянно увеличават почитателите си по цял свят.
И без това широкият асортимент от ръчни часовници постоянно се обогатява с нови и нови модели. Изборът е голям – класически часовници със стрелки, електронни с дисплей с двойна индикация на времето, електронен бележник, изключително сложни хронографи. Строга класика, елегантни женски модели, детски ръчни часовници в най-различни цветове, часовници за активни и спортни натури.
През 2008 година компанията навлезе в нов ценови сегмент и представи нова колекция на Q&Q – Grandeux. Колекцията представя часовници с много високо качество и превъзходен дизайн и открива нови хоризонти в развитието на марката Q&Q. Grandeux включва няколко моделни линии – аналогово-цифров хронограф, хронограф, многофункционален с показване на дата и ден от седмицата, механичен, ултратънък.
В България тази марка е извънредно популярна и заради високото си качество, но и заради приемливата си цена. Ръчен часовник с марката Q&Q  на практика може да си купите от всеки магазин за часовници – от най-изискания до най-семплия. И разбира се – по електронен път.

17.00 лв 202.00 лв
Вход | Регистрация

В момента се провежда техническа профилактика.
Моля да ни извините за неудобството.